18-05-09

Facebook

secret

source: postsecret

Sinds ik aangesloten ben bij Facebook -dat is voor mij als de telefoon opnemen als hij rinkelt dus ik stelde het zolang mogelijk uit maar werd uiteindelijk haast paars van nieuwsgierigheid wat er allemaal op die site te lezen en te zien valt- viert mijn kijklustigheid zijn geboortefeest. Complete persoonlijke evoluties kun je erin aflezen, door de kilo's en kapsels heen, tot stijl- en relatieveranderingen en gezinsuitbreiding.

Metamorfoses ook. Waar is die slungelige meid met het spitse muis-gezicht gebleven, denk ik als ik de elegante jongevrouw in volle gallop zie. En het jongensachtige pukkelhoofd met afgeknabbeld strohaar heeft zich ontpopt tot een damesuiterlijk met verfijnde gezichtstrekken, glad kapsel en een teint om jaloers op te zijn.

Dan zijn er nog de globetrotters die trots paraderen op de meest afgelegen, gedurfde, primitieve of sjike locaties. Je toewuiven vanuit een hangmat inclusief cocktail. Een enkel is zelfs geëmigreerd naar arabische contrijen en zont vrijelijk op haar nieuwe zanderige thuisbasis.

Toegegeven, ik word groen van verbazing met een ranzig randje jaloezie. Misschien had ik het allemaal liever niet geweten. Of ik moet mezelf in vraag stellen. Loopt mijn evolutie lichtjaren achter? Waar blijven mijn vrolijke foto's?

Gelukkig is er nog deze anonieme plek waar ik mezelf kan uitvinden.

 

 

12:30 Gepost door Blink in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.