10-07-08

Zomercocktail (3)

-Verfrissende vakantietips-

(Afhankelijk van je persoonlijkheid kies je voor "exotisch verrassend", "zwoel genoegen" of "zachte avond")

summercoolers

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ZACHTE AVOND

Voor jou is de zomer puur genieten. Van de warme bries rond je blote benen, van een strandwandeling 's morgens of een terrasje met bijzondere vruchtensapjes. Zoek adresjes uit waar je zelf bessen kunt plukken. Koop tuinkaarsen om op je eigen terras ijs te lepelen bij maanlicht. De zomerhoed is je basic. Rep je nog snel naar de solden voor zomerkleedjes in katoen of zijde. Doe een blotevoeten-wandeling in de Kempen. Installeer een strandstoel in je tuin en laat je wegvoeren door een stapel zomerromans.

the drink (rechts)

Als je houdt van delicate smaken met een elegant uiterlijk, is dit drankje net iets voor jou! Maak een infusie van verse kruiden die je aantrekkelijk vindt: lavendel, verbena en steranijs maken een smaakvolle blend en geven een mooi kleurtje. Laat er een stukje verse gember in trekken terwijl je de thee laat afkoelen voor een pittige nasmaak. Giet samen met een rijkelijke scheut perennectar in de shaker. Crush ijs tot grove splinters en schud alles dooreen. Werk af met een tuinbloem (orchidee).

20:45 Gepost door Blink in Tussendoortje | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

06-07-08

Zomercocktail (2)

-Verfrissende vakantietips-

(Afhankelijk van je persoonlijkheid kies je voor "exotisch verrassend", "zwoel genoegen" of "zachte avond")

summercoolers

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ZWOEL GENOEGEN

Voor jou kan de zomer niet heet genoeg zijn. Maar vergeet de niveazonnecrème niet, of je wordt er kreeftenrood van! Vul je koelbox voor op het strand en maak je geen zorgen om je rondingen -pareo's zijn nog steeds in de mode-. In de avond doe je het liever rustig aan; een barbecue met vrienden (gegrilde fruitbrochettes met marshmellows!) en een avondje salsa of flamenco staan steevast op de agenda. De vakantie mag klassiek, Spanje of Marokko als je maar zon-verzekerd bent.

the drink (midden)

Voor een no-fuss drink met zoete toets, meng je evenveel mango- met perziksap. Doe er een scheut fanta bij voor de fizz en voeg rum toe naar smaak. Vul een glas met ijsblokjes en giet het drankje er bovenop. Werk af met een fijn reepje limoenschil.

18:50 Gepost door Blink in Tussendoortje | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-07-08

zomercocktail (1)

-Verfrissende vakantietips-

(Afhankelijk van je persoonlijkheid kies je voor "exotisch verrassend", "zwoel genoegen" of "zachte avond")

summercoolers

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

EXOTISCH VERRASSEND

Even niets te doen? Trek er een dagje op uit naar Walibi, de Vampire zal je de nodige thrills geven. Vergeet je favo zonnecréme niet (die met kokosgeur). Volg het ananasdieet om je in die gele bikini te heisen op het strand van de Malediven, ook al is het surfpak wellicht meer de basic van je zomer. Of bezoek je vriendin in Columbia en dans de hele nacht op "Sidestepper". Koop er eenvoudige slippers die je versiert met bijzondere zuiderse schelpjes, die zijn hip in de cocktailbar en handig weg te stoppen in je trekkersrugzag voor als je hogerop gaat. Vergeet niet af en toe te chillen: volleyballen op het strand of het zaliger der zaligste slaapplekjes opzoeken (de hangmat!).

The drink (links)

Ga voor een stevige fusion van limoensap (een halfje uitpersen) en ananassap. Geniet van een aziatisch theeritueel bij het zetten van groene thee met jasmijn. Waan je westers met de scheut cactuslimonade. Laat ijsblokjes regenen in de shaker en lap er een scheut gin bij. Shake that thing en werk af met een blad aloë vera.

12:24 Gepost door Blink in Tussendoortje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |